top of page

MITTARISTOT JA ELEKTRONIIKKA

Varustus: EOI paneeli, johtosarja 4, kumityynyt

Utrustning: EOI-panel, elhärva 4 m, gummikuddar

Equipment: EOI-panel, wirings 4 m, engine mounting.

Vakio irtomittarit: Kierrosluku-, lämpötila, volttimittari.Trimmimittari sisäperämalleissa. Mittarit voi valita joko musta- tai valkopohjaisina ja kromatulla kehyksellä.

Johtosarjan voi valita 5, 7 tai 10 metrin pituisena.

Standard lös mätare: Varvräknare, temperatur och voltmätare. Trimm-mätare i drevmodeller. Du kan välja mätaren med svart- eller vit bottenfärg och med krom ramar. El-härvan kan fås med 5, 7 eller 10 meters längd.

Standard gauges: Tachometer, coolant temperature and volt gauges. Trim gauge for stern drive model.

Fly-bridge mittaristoa on saatavana joko Basic mallina, jossa on vain EOI-paneeli ja virtalukko tai De Lux mallina, jossa myös mittarit on kohdennettu. Fly-bridge sarjassa yläohjaamon johtoa jatketaan alaohjaamoon EOI-paneelista. Välijohdon pituus on 5 tai 7 metriä.

Basic sarja sisältää johdot ja EOI-paneelin sekä virtalukon yläohjaamoon. 

De Luxe sarja sisältää johdot, kierrosluku-, lämpö-, voltti- ja trimmimittarit sekä EOI paneelin ja virtalukon. Välijohdon pituus 5 tai 7 metriä. 

TIETOA YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ:

Kaikki Hyundai SeasAll mallit on varustettu moottorin toiminan näyttöyksköllä (EOI). Siinä näkyy mm. moottorin kierrosluku, lämpötila, kaasun asento, polttoaineen kulutus, ajotunnit jne. Ja mikä tärkeintä siinä on sisäänrakennettu testeri, joka kertoo mahdollisten häiriöiden vikakoodit. Siihen on myös mahdollista liittää NMEA 2000 adapteri, jolla saat samat tiedot esim. navigaattorin näytölle. Hyundai 

bottom of page