MITTARISTOT JA ELEKTRONIIKKA

Hyuyndai SeasAll instr.panel
Hyuyndai SeasAll instr.panel

press to zoom
EOIpanelHyundaiSeasAll
EOIpanelHyundaiSeasAll

press to zoom
SeaLinkDongi
SeaLinkDongi

press to zoom
Hyuyndai SeasAll instr.panel
Hyuyndai SeasAll instr.panel

press to zoom
1/7

Varustus: EOI paneeli, johtosarja 4, kumityynyt

Utrustning: EOI-panel, elhärva 4 m, gummikuddar

Equipment: EOI-panel, wirings 4 m, engine mounting.

Vakio irtomittarit: Kierrosluku-, lämpötila, volttimittari.Trimmimittari sisäperämalleissa. Mittarit voi valita joko musta- tai valkopohjaisina ja kromatulla kehyksellä.

Johtosarjan voi valita 5, 7 tai 10 metrin pituisena.

Standard lös mätare: Varvräknare, temperatur och voltmätare. Trimm-mätare i drevmodeller. Du kan välja mätaren med svart- eller vit bottenfärg och med krom ramar. El-härvan kan fås med 5, 7 eller 10 meters längd.

Standard gauges: Tachometer, coolant temperature and volt gauges. Trim gauge for stern drive model.

Fly-bridge mittaristoa on saatavana joko Basic mallina, jossa on vain EOI-paneeli ja virtalukko tai De Lux mallina, jossa myös mittarit on kohdennettu. Fly-bridge sarjassa yläohjaamon johtoa jatketaan alaohjaamoon EOI-paneelista. Välijohdon pituus on 5 tai 7 metriä.

Basic sarja sisältää johdot ja EOI-paneelin sekä virtalukon yläohjaamoon. Basic sarjan hinta: 709,- €.

De Luxe sarja sisältää johdot, kierrosluku-, lämpö-, voltti- ja trimmimittarit sekä EOI paneelin ja virtalukon. Välijohdon pituus 5 tai 7 metriä. De Luxe sarjan hinta: 1.851,- €.

TIETOA YHDELLÄ SILMÄYKSELLÄ:

Kaikki Hyundai SeasAll mallit on varustettu moottorin toiminan näyttöyksköllä (EOI). Siinä näkyy mm. moottorin kierrosluku, lämpötila, kaasun asento, polttoaineen kulutus, ajotunnit jne. Ja mikä tärkeintä siinä on sisäänrakennettu testeri, joka kertoo mahdollisten häiriöiden vikakoodit. Siihen on myös mahdollista liittää NMEA 2000 adapteri, jolla saat samat tiedot esim. navigaattorin näytölle. Hyundai SeaAll tarjoaa myös älypuhellinsovelluksen SeasLink'in, mikä tekee navigoimisen turvallisemmaksi ja hauskemmaksi. SeasLink on vakiona Hyundai SeasAll malleissa R-200 ja S-270.

Hinnat NMEA-adapterin ja SeasLinkin hinnat löytyvät verkkokaupastamme. /webshop

Haluan lisää tietoa sähköpostilla