Seiskari S-23:lla Helsingistä Wieniin


Upea matkakertomus Seiskari S-23 "Safira" veneellä Helsingistä Wieniin. Julkaistu saksalaisessa venelehdessä Skipper 6/2008 ja Skipper 7/2008. Teksti (saksankielinen) ja kuvat Michael Eder. Michael on nyt jo myynyt veneensä: "Seiskari on vienyt minut Helsingistä Wieniin ja Mustalle merelle.... Olen ollut Kroatiassa, Sloveniassa jne yhteensä 15 eri maassa. Kaikissa olosuhteissa vene on ollut hyvä ja luotettava. Nyt rakennan teräsveneen runkoon uutta venettä ja joudun luopumaan Seiskarista, joka on ollut hyvä kaveri.

Skipper-lehden artikkelit voit ladata tästä PDF-muotona:

Von Helsinki nach Wien - Teil 1

Von Helsinki nach Wien - Teil 2

Seiskari S-23 "Safira" matkareitti.

Seiskari S-23 "Safira" laiturissa Suomessa.

Etelä-Ruotsissa.

Saksassa Rhein-joella.

Saksa Würtzburg.

Satamassa lähellä Bambergiä.

Seiskari S-23 "Safira" matkalla kotisatamaan Wienissä.

Featured Posts
Recent Posts